Zübeyde Hanım Anaokulu
GÜL MAH. CUMHURİYET MEY. NO 21 YEŞİLLİ / MARDİN

VİZYON

Atatürk ilke ve devrimleri ışığında;´öğrenmeyi öğreten okul´felsefesiyle yola çıkarak,çocukların gelişim düzeyleri,ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı doğrultusunda sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı ve aile katılımını destekleyen,model olacak bireyler yetiştiren,bilimsel temelli bir anaokulu olarak hizmet sunup,tercihedilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

Ülkesini ve insanları seven,evrensel değerlere sahip,farklılıklara saygılı,araştırmacı,sorgulayıcı,paylaşımcı,ahlaklı,sorumluluk sahibi,üretken,kendine güvenen,mutlu bireyler yetiştirip insanların gündemine taşımaktır.

Normal Eğitim

Başlama:08.40 Bitiş:13.40

Kalorifer(Kömür)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İlçe Mardin İline 10km uzaklıktadır. Yeşilli belediyesinin hemen arkasında bulunuyor.

Gül Mah. Cumhuriyet Mey.No:21 (Yeşilli Sakarya İlkokulu Bahçesi) Yeşilli/Mardin

Kontenjan Bilgileri

4 okul öncesi öğretmeni 1 Özel Eğitim Öğretmeni bulunmakta. 1 Okul öncesi Öğretmeni ihtiyacı vardır. norm fazlası olma ihtimali düşüktür. Ayrıntı bilgi için 05062090952